Marokko video

14 personer sigtet for at dele Marokko-video | Indland – DR

7. mar. 2019 — Politiet har besluttet at sigte 14 personer for at dele en video, der viser drabet på en kvinde i Marokko. – Østjyllands Politi har samlet …

To mindreårige dømt for at dele Marokko-video – TV SYD

To mindreårige dømt for at dele Marokko-video | TV SYD

19. jul. 2019 — De to mindreårige drenge er blevet dømt for at dele den såkaldte Marokko-video på Facebook Messenger. Drengene på 16 og 17 år fik fredag …

De to drenge på henholdsvis 16 og 17 år er de første i Syd- og Sønderjylland, der bliver dømt for at have delt en video af drabet på en ung kvinde i Marokko.

Marokko-sagen – HOVSA-DELING

Mor modtog video af datters drab igen og igen – nu vil politikere stramme grebet på sociale medier | TV SYD

10. jan. 2022 — Det brutale drab på de to kvinder blev optaget på video og efterfølgende spredt i hele … To mindreårige dømt for at dele Marokko-video.

Til februar fremsætter regeringen et lovforslag, som pålægger Facebook at fjerne ulovligt indhold, inden for 24 timer at det er blevet anmeldt.

Mor til terrordræbte Louisa: – Det er min datter i drabsvideoen

Marokko-sagen – HOVSA-DELING

En 71-årig dansk kvinde blev i denne uge idømt seks måneders betinget fængsel for at dele en terrorvideo på Facebook efter drabet på en dansk og en norsk …

14 personer sigtet for at dele Marokko-video

Mor til terrordræbte Louisa: – Det er min datter i drabsvideoen – TV 2

13. jun. 2019 — Flere sigtet for deling af video … Torsdag fortsætter retssagen om dobbeltdrabet i Marokko, hvor i alt 24 mænd er tiltalt.

Familien beder folk om ikke at se eller dele videoen. Det gør ondt på os, der sidder med sorgen, siger moren.

Vejlenser delte Marokko-video med 140 andre: Har fået den …

Drabsvideo fra Marokko deles i hele landet – politiet har modtaget flere anmeldelser – TV 2

17. jan. 2019 — Drabsvideo fra Marokko deles i hele landet – politiet har modtaget flere … Dansk forsker kontaktet af Islamisk Stat: Del vores video.

Videoen deles i mindst 10-15 kommuner over hele landet, oplyser SSP-samrådet.

Derfor skal du ikke klikke på henrettelses-video – Ekstra Bladet

14 personer sigtet for at dele Marokko-video | Anklagemyndigheden

7. mar. 2019 — Østjyllands Politi har samlet og gennemgået 118 henvendelser fra hele landet vedrørende deling af en video af et drab på en kvinde i Marokko …

Østjyllands Politi har samlet og gennemgået 118 henvendelser fra hele landet vedrørende deling af en video af et drab på en kvinde i Marokko. Det har nu ført til sigtelse af i alt 14 personer.

Vejlenser delte Marokko-video med 140 andre: Har fået den hidtil strengeste straf | vafo.dk

6. maj 2020 — Vejle: Den 17. december 2018 blev to unge kvinder fundet dræbt i Atlas-bjergene i Marokko. Det viste sig at være danske Louisa Vesterager …

Vejle: Den 17. december 2018 blev to unge kvinder fundet dræbt i Atlas-bjergene i Marokko. Det viste sig at være danske Louisa Vesterager Jespersen (24) og norske Maren Ueland (28), der var blevet knivdræbt af islamiske terrorister.Mændene havde filmet drabet, og videoen blev lagt på internettet. ..

Derfor skal du ikke klikke på henrettelses-video – Ekstra Bladet

21. dec. 2018 — En henrettelsesvideo af drabet i Marokko på danske Louisa Vesterager Jespersen og norske Maren Ueland glider rundt på Nettet.

Keywords: marokko video