Det koster en del at have en bil

Overvejer du at købe en bil? Så bør du være opmærksom på, at det koster en del at have en bil stående i carporten eller garagen. Du bør derfor sikre dig, at dit budget rækker til ikke kun at købe bilen, men også alle de andre omkostninger, der er ved at have bil. Her kan du få mere viden om, hvilke udgifter du skal regne med i budgettet. 

Brændstof er alfa og omega

Du skal have råd til brændstof for at kunne køre fra et sted til et andet. Der er altså hele tiden en udgift til brændstof, som du skal have plads til i dit månedlige budget. Har du en elbil, skal du selvfølgelig ikke have penge op af lommen til brændstof. I stedet skal du betale mere for el.

Forsikring er et must

Når du ejer en bil, er det lovpligtigt at have en ansvarsforsikring. Men det kan ydermere være en god idé at have en kaskoforsikring. Herved er din egen bil også dækket ind, hvis du bliver indblandet i et uheld eller lignende.

Syn af bil koster også

Din bil skal til syn en gang imellem, og det koster også. Første gang bilen skal til syn er fire år efter den første indregistrering. Derefter er det hvert andet år, at bilen skal til syn.

Reparation og service kan være en dyr fornøjelse

En bil, såsom en Alpina, skal også til service en gang imellem. Det kan ligeledes være, at bilen skal repareres, hvilket kan være en dyr fornøjelse.