Guide til den hurtige indvendige rengøring af bilen

Uanset om du har valgt at benytte dig af leasing bil Silkeborg, eller om du har købt en bil, så skal den gøres ren indvendig. Herved vedligeholder du nemlig bilen på bedste vis. Det behøver ikke at være den helt store og grundige indvendige rengøring hver gang. Det er okay at benytte dig af en hurtig indvendig rengøring af bilen en gang imellem. Det er altid bedre end slet ikke at gøre bilen ren.

Ryd op i bilen

Du skal altid starte med at rydde op i din bil, hvis der er en masse rod. Papir, pap og lignende bør aldrig ligge og flyde i din bil, da det samler fugt. Denne fugt vil blive afgivet i din bil alt efter temperaturen. Derved kan du eksempelvis komme til at bøvle med duggede ruder. 

Det er i øvrigt aldrig en god idé at have en rodet bil, da ting og sager kan rulle rundt i bilen og ende under pedalerne, hvilket kan føre til uheld.

Prioritér en hurtig støvsugning af din bil

Skidt, der ligger på måtterne og på sæderne i længere tid, sætter sig typisk godt fast, så det er svært at komme af med igen. Du bør derfor prioritere en hurtig støvsugning af både måtterne, sæderne og bagagerummet.

Slut af med rengøring af ruder, spejle og overflader

Fjern støv og de værste pletter fra alle overflader med en tør eller en hårdt opvredet klud. Derudover bør du fjerne trafikfilm og snavs med et glasrengøringsmiddel fra dine ruder, da dit udsyn er yderst vigtigt. Giv også spejlet en hurtig tur.