3 teambuilding aktiviteter til din næste familiesammenkomst

Står du og skal planlægge den næste familiedag, er der en god chance for, at du føler dig helt lost, når det kommer til dagens aktiviteter. For hvad skal man lige finde på, som alle synes er sjovt? Og hvad hvis man gerne vil finde noget, som ingen har prøvet før. Her kan det være en god idé at kigge nærmere på teambuilding aktiviteter, som ikke bare er unikke, men som også kan føre jer tættere sammen som familie. Her får du tre lidt anderledes aktiviteter til den næste familiesammenkomst.

High rope challenge

High roping kender du måske fra skoven, hvor man skal gennemføre forskellige udfordrende baner spændt op i trækronerne. High rope challenge byder på lidt af det samme. Dog indendørs og i 50 meters højde. Her vil hele familien få sved på panden, og mon ikke der er nogen, som vil komme lidt ud af deres comfort zone. Banerne bliver gradvist sværere, så der er hele tiden mulighed for at sige fra, hvis udfordringen bliver for stor for nogen. Uanset om alle fuldfører eller ej, vil det helt sikkert være en aktivitet, som bringer jer tættere som familie.

AI teambuilding

AI-teambuilding er en innovativ tilgang til at styrke samarbejde og kreativitet i teams. Forestil dig et scenario, hvor teammedlemmer deltager i et musikbaseret escape room, der er designet af avanceret AI. I dette rum skal hvert team samarbejde for at løse gåder og udfordringer, som alle er tematiseret omkring musik. AI’en tilpasser udfordringerne til teamets dynamik og individuelle styrker, hvilket sikrer en engagerende og inkluderende oplevelse for alle.

GPS water challenge

På en varm sommerdag er der næsten ikke noget bedre end at komme ud på vandet. Og det er netop hvad i skal, hvis i vælger GPS water challenge til jeres familiesammenkomst. Det er en unik aktivitet, hvor i sammen skal sejle rundt i Københavns kanaler og undervejs løse forskellige teoretiske og kreative opgaver. Dermed samler i point, og det er naturligvis holdet med flest point, som vinder udfordringen. Her handler det både om samarbejde, men også om at få lagt en god taktik, inden udfordringen begynder. I denne aktivitet vil konkurrenceånden helt sikkert komme frem, og fordi I bevæger jer rundt i båd, kan alle være med uanset fysisk niveau.

Foruden de ovenstående forslag er der et væld af andre aktiviteter man kan lave med hele familien.